Support us
News

CD met lijflied van Marieke Vervoort verkocht ten voordele van VZW Pinocchio

CD met lijflied van Marieke Vervoort verkocht ten voordele van VZW Pinocchio

Op 7 juni lanceerde vzw Sky High For All, met Marieke “Wielemie” Vervoort als boegbeeld, het lied ‘Sky High’, een song speciaal gemaakt voor Marieke. De opbrengst van de verkoop gaat op vraag van Wielemie zelf naar Pinocchio.
Lieve Bullens, mental coach en meter van Marieke, nam graag het initiatief om de vzw Sky High For All op te richten. “Met deze vzw willen we Marieke steunen en haar inspirerend verhaal tot bij de mensen brengen.”: vertelt Lieve. De vzw is opgericht met als doel elk jaar een organisatie te steunen die een hart onder de riem nodig heeft. We willen motiveren, inspireren en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Marieke leerde vzw Pinocchio kennen toen ze in augustus 2014 zelf ernstige brandwonden opliep. Tijdens haar verblijf van vier maanden werd ze meermaals geconfronteerd met het verdriet en de pijn van kinderen die ook brandwonden hadden opgelopen. Door daar vragen over te stellen aan de medewerkers van het brandwondencentrum leerde ze de vzw Pinocchio kennen. Een vereniging die kinderen met ernstige brandwonden het leven op actieve en concrete wijze aangenamer maakt.

Tijdens deze moeilijke periode in het leven van Marieke besliste meter Lieve Bullens een lied voor haar te schrijven dat steun moest bieden. Met de muzikale hulp van Walter Callebaut werd het een apart, innemend en pakkend nummer dat gaat over vlinders die hun weg vinden naar de regenboog. Op haar beurt schenkt Marieke nu “haar lied” weg aan VZW Pinocchio, de vereniging die ze sinds haar eigen ongeval met brandwonden een warm hart toedraagt en tot op de dag van vandaag.

Om de lancering van haar CD kracht bij te zetten, hebben verschillende bekende Vlamingen zoals presentatrice Phara de Aguirre, ex-judoka Gella Vandecaveye en onze eigen secretaris Els Vandermeulen onder aanmoediging van Marieke over scherven glas gelopen (ice-walk). De symboliek die hier achter schuilt, is dat je voor glaslopen een zekere behoedzaamheid moet hebben, een eigenschap die perfect past in het preventiekader van onze VZW.

Dragen jullie, net zoals Marieke, ons ook een warm hart toe en wensen jullie ons te steunen, koop dan de CD via volgende website: www.skyhighforall.be. Een CD kost € 10 inclusief verzendingskosten.

Wij hopen uiteraard op een goede CD-verkoop om nog meer kinderen met brandwonden te kunnen helpen, elke dag opnieuw.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.