Support us
News

Chorus Erasmus in concert: Noctissimo

Chorus Erasmus in concert: Noctissimo

Kom op zaterdag 20 mei luisteren naar het koorconcert van Chorus Erasmus!

Dit concert staat volledig in het teken van de avond en van de nacht. We starten met klassieke stukken en avondliederen die het vallen van de avond bezingen. Mozart, Rheinberger, Brahms, Mendelssohn en anderen lieten zich door de schoonheid en de rust van de schemering inspireren.

In het tweede deel volgt een feestelijker register. We vieren dan het nachtleven met filmmuziek en musicals, zoals o.a. een medley van West Side Story en stukken uit The Lord of the Rings en Amistad.

Dit afwisselend programma wordt gebracht in de mooie kerk van Sint-Jacob-op-Koudenberg, heel centraal gelegen op het Koningsplein in Brussel. Een niet te missen avond voor wie houdt van vocale muziek.

Deze avond wordt georganiseerd door het Anderlechts vierstemmig koor Chorus Erasmus. De zangers staan onder leiding van Emilie De Voght, sopraan, coach voor koren en koorleider. De avond eindigt met een receptie in het originele Museum der Kruisboogschutters. De opbrengst gaat naar de vzw Pinocchio die in België de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden behartigt.

Datum: zaterdag 20 mei 2017 om 20u00.
Plaats: St-Jacob-op-Koudenbergkerk, Koningsplein, Brussel.
Inkom: € 19, voorverkoop € 15.
Info: www.choruserasmus.be, contact@choruserasmus.be, 02/527 11 92

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.