Support us

Lessen voor kindjes én ouders

Let op, het wordt gevaarlijk warm is een prachtig geïllustreerd, hardkartonnen boekje. Kleuters ontdekken op een speelse manier waar de huiselijke gevaren voor brandwonden schuilen.

Leest de juf het in de klas voor? Of papa thuis? Dan duiden de kinderen met vingerpopjes de risico’s aan op een kleurig decor. Zo leren ze vanzelf veiliger (buiten)spelen, en krijgen ook de ouders enkele essentiële lessen mee. Bijvoorbeeld: hou bijtende producten buiten handbereik.

Let op wérkt!

Voor Let op sloeg de vzw Pinocchio de handen in elkaar met het Belgische speelgoedmerk Lilliputiens. De meeste ontwerpers daar zijn jonge mama’s, die zich meteen aangesproken voelden door het project. De samenwerking verliep dan ook gesmeerd, en het resultaat wérkt.

Bedankt dus, Lilliputiens, en ook Leo Paper uit Antwerpen (voor de druk) en vervoersmaatschappij DB Schenker (voor de steun). We waarderen jullie solidariteit met de kinderen enorm.

Bestel uw exemplaar

Wilt u ook zo’n boekje in huis? Vanaf een gift van 5 euro is het van u. Voor 2 boekjes bedraagt de minimale gift 10 euro, voor 3 boekjes 15 euro, enzovoort.

Stort op rekeningnummer IBAN BE31 0682 2450 9355 en vermeld erbij Lilliputiens + het gewenste aantal boekjes + de taal waarin in u het boekje wenst. Vul daarbij ook onderstaand bestelformulier in. Zo komen uw boekje(s) zeker toe op het juiste adres. Wij bezorgen dan uw exemplaren gratis aan huis.

Bestel Let op, het wordt gevaarlijk warm nu, en begeleid uw (klein)kinderen naar een brandveiliger leven.

Uw naam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Bus

Postcode (verplicht)

Gemeente (verplicht)

Uw telefoonnummer

Taal

Aantal boekjes (maximum 5/persoon)