Support us
News

Marieke Vervoort zet zich in voor VZW Pinocchio met haar project “Sky high”

Marieke Vervoort zet zich in voor VZW Pinocchio met haar project “Sky high”

Marieke Vervoort, die in 2012 voor België goud won tijdens de paralympische spelen, liep in 2014 ernstige brandwonden op.

4 maanden lang verbleef ze in het brandenwondencentrum van Neder-Over-Heembeek, en maakte ze kennis met de vzw Pinocchio. Onze inzet voor kinderen met brandwonden maakte een grote indruk op haar, en het was voor haar meteen duidelijk dat ze zich na haar herstel wou inzetten voor onze vzw.

Daarom zal ze de opbrengst van “Sky High”, een nummer dat voor haar geschreven is, schenken aan onze vzw.

Om het nummer toepasselijk aan te kondigen, waagt Marieke zich op 14 mei 2015 te Hasselt aan een Benji-sprong. Dit is ook meteen het startschot voor vele andere activiteiten waarmee ook jij vzw Pinocchio kan steunen. Marieke zal je hiervoor persoonlijk uitdagen op verschillende data en locaties.

Wil je graag meer informatie over Marieke en haar inzet voor onze vzw? Neem dan zeker een kijkje opwww.skyhighforall.be en check ook regelmatig onze website.

We lichten wel al graag een tipje van de sluier op: een ice walk (lopen over glas), een droomconcert en een theatervoorstelling staan reeds op het programma.

Marieke zegt voluit ‘JA’ tegen het leven en vraagt jou om hetzelfde te doen!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.