Support us
News

Opgelet voor oplichters/fraudeurs

Opgelet voor oplichters/fraudeurs

Beste vrienden van Pinocchio,

Vandaag kregen wij bericht uit betrouwbare bron dat er oplichters/fraudeurs in de naam van Pinocchio actief zijn om geld te bekomen op agressieve en intimiderende wijze.

Mensen worden thuis gebeld met de vraag of ze een steunpakket van 75€ willen kopen. Ook al wenst men dit niet te doen,  toch wordt er ook nog een keer aan de deur gebeld met opnieuw een agressieve en intimiderende poging geld te verkrijgen voor  “ verbrande kindjes”.

De fraudeurs geven zich uit als “ Vlaamse Kinderliga voor verbrande kindjes” en kunnen absoluut niet antwoorden op de meest simpele vragen over onze vereniging.

Graag willen wij, het bestuur van Pinocchio, uitdrukkelijk laten weten dat dit absoluut niet onze gebruikelijke manier is  om mensen te benaderen, laat staan sponsoring te bekomen.

Wij zullen nooit om cash geld vragen of via agressieve praktijken steunpakketten verkopen van deur tot deur.

Graag wensen wij jullie dus te waarschuwen voor deze oneerlijke, agressieve oplichters. Wees a.u.b. behoedzaam voor dit soort mensen. VZW Pinocchio heeft reeds de nodige stappen ondernomen om dit misbruik een halt toe te roepen.

Mocht een van jullie, toch nog benaderd worden door deze schimmige figuren, graag een seintje aan ons adres. ( Pinocchio1@skynet.be of 02 264 43 36)

Bedankt!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.