Support us

Partnership met Baloise Insurance

Baloise Insurance is een verzekeraar met een hart voor haar klanten en omgeving.
Samen met haar bemiddelaars wil Baloise Insurance een beweging op gang brengen die bijdraagt tot een veiligere, gezondere en warmere wereld.
Baloise Insurance heeft daarom onder meer een partnership gesloten met de vzw Pinocchio.

Wat Pinocchio doet om het leed van kinderen met brandwonden te verzachten verdient ons diepste respect. Dit goede doel ligt ons dan ook nauw aan het hart en sluit sterk aan bij de normen en waarden die we bij Baloise Insurance hoog in het vaandel dragen. Baloise Insurance wil de daad bij het woord voegen en heeft ervoor gekozen om de vzw Pinocchio een financiële duw in de rug te geven. Maar daar stopt het niet bij. Samen met onze bemiddelaars met een hart willen we nog een stapje verder gaan. Kiest u ervoor een verzekering te nemen via een van onze prijssimulatoren? En kiest u voor Pinocchio als goed doel ? Dan stort uw bemiddelaar een extra bijdrage op de rekening van Pinocchio. Op die manier is onze impact veel groter en is er perfecte symbiose tussen u, de bemiddelaar met een hart en Baloise Insurance. Samen staan we klaar voor een stralende toekomst!

Met deze schenking zorgt de vzw Pinocchio dat jonge kindjes kunnen deelnemen aan het moeder-kindkamp. De thermale kuur in Spa voor baby’s en kinderen jonger dan 6 jaar in het bijzijn van hun mama bevordert het littekenherstel van hun brandwonden.

 

B I correct

 

 

Wil je meer weten of het moeder-kind thermaal kuurkamp? Klik hier.