Support us

Wielemie steekt Pinocchio hart onder de riem

Marieke Vervoort belandde in 2000 in een rolstoel, maar bleef sporten. In 2012 won ze goud én zilver bij de sprintnummers van het wheelen op de Paralympics. En ook nu, na een ongeval met heet water en een lange revalidatie, is ze weer een brok energie. Met haar cd Sky High benadrukt ze dat er na regen weer zonneschijn komt.

Marieke had het heel moeilijk tijdens haar recente revalidatie. Lieve Bullens, haar meter en mental coach, schreef daarom voor haar een apart, innemend lied. In ‘Sky High’ fladderen vlinders naar de regenboog. Lieve nam het op met muzikale hulp van Walter Callebaut.

De opbrengst van de cd gaat op uitdrukkelijke vraag van Marieke integraal naar vzw Pinocchio. Hebt u deze prachtige cd nog niet in huis? Bestel hem nu voor maar 10 euro, inclusief verzending.

Nog meer steun dankzij Sky High For All

Lieve Bullens nam nóg een initiatief. Ze richtte de vzw Sky High For All op: ”Daarmee willen we Marieke steunen en haar inspirerende verhaal tot bij de mensen brengen”, vertelt Lieve. “We steken elk jaar een organisatie een hart onder de riem. Dit jaar koos Marieke voor vzw Pinocchio.”

Vzw Sky High For All steunt Pinocchio ook met allerlei activiteiten, zoals een theatershow op 28 november (locatie nog te bepalen). Tijdens het event overhandigt Marieke ons een cheque met de opbrengsten van de cd en van alle andere initiatieven.

Komt u graag meegenieten van het theaterstuk Spirit, van woord en muziek? Of slaat u graag een praatje met Marieke? Hou dan zeker onze website en die van Sky High For All in de gaten voor alle details.