Support us
News

Zaalvoetballers en BV’s in de bres voor goede doelen

Zaalvoetballers en BV’s in de bres voor goede doelen

Het Halse ‘Reach For The Stars’-zaalvoetbalevent werd een schot in de roos. Het was een ludiek zaalvoetbalevenement ten voordele van verschillende goede doelen, waaronder VZW Pinocchio.

Van 14u tot 18u kon je op 13 juni in sportcomplex De Bres in Halle onder meer de beste spelers en trainers van Halle aan het werk zien tegen verschillende ex-rode duivels en televisie-persoonlijkheden. Onder andere Aimé Antheunis, Danny Boffin, Danny Veyt, Nico Van Kerckhoven maar ook Ruben Van Gucht, Guga Baul en Rob Van Oudenhoven tekenden present.

Voor het toernooi begon werden nog verschillende Halse voetbalprijzen uitgereikt.

Nadien werden aan drie goede doelen cheques uitgedeeld door Rob Van Oudenhoven. Het via het toernooi ingezamelde geld ging naar Make a Wish, VZW Pinocchio en de strijd tegen Mucoviscidose.

Na de plechtigheden begon het tornooi om de ‘wisselbeker schepen Michel Bellemans’. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Futsal Halle-Gooik, maar de echte winnaars waren uiteraard de verschillende goede doelen.

Onze warmste dank gaat uit naar de organisatoren van dit evenement die ons bij deze een stevige financiële duw in de rug hebben gegeven!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.